Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Dušená plec s hlávkovým zelím-DĚKUJI (Andrea Motlíková)

0.0
Dušená plec s hlávkovým zelím-DĚKUJI (Andrea Motlíková)

Potřebné ingredience

Suroviny: 750 dkg vepřové plece 1/2 hlávky bílého zelí 2 červené papriky 1/4 celeru hrst namočených sušených hub 5 čerstvých žampionů 2 cibule 1PL sójové omáčky mletá sladká paprika kmín pepř vývar sůl olej

Postup přípravy

Postup
Na oleji si osmažíme cibuli, přidáme pokrájené maso, okořeníme, osolíme a necháme pustit šťávu. Poté přidáme namočené sušené houby, trochu podlijeme vývarem nebo vodou a asi 3/4 hodiny dusíme a mírně podléváme. Pak vložíme pokrájenou zeleninu a žampiony a dusíme do měkka. Dochutíme sójovou omáčkou a podle potřeby zahustíme.

Poznámka
Můžeme podávat s knedlíky, rýží, brambory nebo těstovinami

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie